Om oss

Pioner Trafikkskole holder til i Småbåthavna i Tromsdalen og har hatt tilstedeværelse i trafikkopplæringsmiljøet i Tromsø i mange år. Vi har egen bane rett utfor døren som benyttes i forbindelse med kursing til førerkort for moped og MC.

 

Vi har i dag blant Tromsøs laveste strykprosenter på førerprøver, noe vi har stort fokus på.

Våre kurstilbud er mangfoldig. Kjørerlærer er rutinert med mange års erfaring og spesialutdanning for opplæring av folk med fysisk funksjonshemning. Derfor har vi tilpasset både kurslokalene våre og bil for å bygge opp om dette.

Hovedsatsingsområder; MC- & tilpasset opplæring.

Historie & generell info

Pioner Trafikkskole ble etablert sommeren 1985 i småbåthavna i Tromsdalen. Vårt hovedsatsingsområde er tilpasset opplæring, trafikale grunnkurs, moped, MC, bilfører-opplæring og BE/B96-opplæring.

 

For å se oppstartdatoer til de forskjellige kursene følg lenken i hovedmenyen. Ta kontakt med oss for å melde deg på!

 

Driving lessons in english are also available per request. Submit a message in the contact form below or call for more information.

 

Pioner disponerer egen øvingsbane for kjøreopplæring til moped og MC. Dette gir ekstra trygghet både for elev og lærer i opplæringssituasjonen, og gir mulighet for elever til å kjøre alene på sykkelen tidlig i opplæringsforløpet. Skolen kan skilte med rutinerte trafikklærere som har solid erfaring fra MC kjøring.

 

Vi har også utvidet vårt tilbud til å gjelde føreropplæring i spesialbiler tilpasset fysisk funksjonshemmede. Klikk deg inn på «Tilpasset opplæring» under Påmelding i hovedmenyen for mer informasjon og bilder!

Hos oss får du…

Målrettet opplæring

Vi jobber steg for steg og har en naturlig progresjon i opplæringen. Få en vurderingstime for å finne ut hvor det er naturlig for deg å starte. Har du tidligere erfaring kan dette være et bra utgangspunkt!

God oppfølging

Pioner har blant Tromsøs laveste strykprosent på førerprøve. En av grunnene til dette er at vi følger elevene våre gjennom hele opplæringsløpet; fra første kjøretime, helt frem til de står med en bestått førerprøve i hånden.

En fleksibel timeplan

Det er ikke så lett å få tid til alt. Dette har vi forståelse for, og derfor tilbyr vi opplæring utenom ordinære arbeidstimer ved avtale. Noe for deg? Ta kontakt!

our experts

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed.